Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 25.5.2016

KUTSU: Heltin kesäolympialaiset 17.6.2016 klo 14-16

Heltin jäsenille suunnatut perinteeksi muodostuvat KESÄOLYMPIALAISET järjestetään ensimmäistä kertaa perjantaina 17.6.2016 klo 14-16 Lauttasaaren urheilukentällä.

Olympialaisissa kilpaillaan perinteisissä yleisurheilulajeissa (100 m juoksu, pituushyppy, kuulantyöntö, viestijuoksu) sekä yllätyslajeissa.

Muodosta yrityksestäsi yksi tai useampi 4 hengen joukkue ja tartu olympiahaasteeseen! Voit ilmoittautua kisailemaan myös yksilönä tai pienemmällä joukkueella, jolloin täydennämme tiimit muista osallistujista.

Osallistuminen on Heltin jäsenille veloituksetonta. Ilmoittautuminen 3.6.2016 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/1F32MG-7ecjYAuaOLZB8e4lCwidPlDHOMnzf5ExdPTCc/viewform?c=0&w=1 .

Lisätietoja katri.alitupa@heltti.fi

TULE KANNUSTAMAAN YRITYKSESI JOUKKUE VOITTOON!
Leikkimielis-tosimielisen kisailun ohessa huolehditaan kannustusjoukoista Heltin yhteistyökumppaneiden voimin. Tarjolla muun muassa nonstop-hierontaa, taukojumppamaratonia, Mindfulness-corner sekä verkostoitumista Heltin muiden asiakasyritysten kanssa.

OSALLISTU YHTEISELLE OLYMPIAPIKNIKILLE!

Kisailun jälkeen on aika rentoutua ja nauttia kesäkauden aloituksesta yhteisellä Olympiapiknikillä. Varaa iltapäivä ja ilta vapaaksi, kokoa mukaan piknikeväät ja jää nauttimaan maittavasta purtavasta ja raikkaasta juomasta yhdessä työporukkasi ja muiden Heltin jäsenten kanssa. Olympiapiknikin yhteydessä suoritetaan palkintojen jako sekä muut Olympiamuodollisuudet.

KENTÄLLÄ TAVATAAN!

Terveisin,

koko Heltin väki