Ajatustyö

Veera Virintie | 17.10.2017

Jäsenonnellisuus osa 2 – Heltin nörtit eli Hörtit esittäytyvät

Lokakuun alussa päättyi Heltin rahoituskierros, jossa mukana olivat Risto Siilasmaan ja kumppaneiden ohella Heltin omia työntekijöitä eli helttiäisiä. Osakeannin jälkeen Heltillä on yhteensä 43 osakkeenomistajaa, joista 33 on helttiäisiä. Rahoituksen pääkäyttötarkoitus on Heltin digitaalisten palveluiden jatkokehittäminen. Huom. paino sanalla jatko.

Nimittäin.

Heltin digitaalisia palveluita on kehitetty vinhaa vauhtia vuoden alusta lähtien. Tammikuussa Heltin riveihin astui terveysteknologioiden parissa vaikuttanut Aleksi Hoffman, hyvinvointisovellus YOU-appin entinen CTO ja perustaja. Aleksin taistelupariksi saimme kesän jälkeen ketterän koodigurun Nicolas Arkkilan. Tech-tiimimme on kaikessa hiljaisuudessa vienyt Heltin omaa terveydenjohtamisjärjestelmää uudelle tasolle. Mitä kehitysputkesta on tulossa ulos, voit lukea tarkemmin Jäsenonnellisuus-sarjamme ensimmäisestä osasta.

Nyt saanemme esitellä: Heltin nörtit eli Hörtit.

Aleksi Hoffmann

Heltin arvoista Aleksia kuvastavat eniten Lempi ja Tarmo.

Innostun siitä, kun saan työskennellä ja olla luova jonkin asian parissa, johon itse uskon ja joka on arvojeni mukainen.

Olen halunnut aina työskennellä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden parissa ja olenkin ehtinyt jo aika moneen mukaan. Olen ollut muun muassa Hoffmanco Internationalilla tekemässä työkykyjohtamisen palvelua Siriusta, kehittänyt Megaklinikan toiminnanohjaus- ja potilastietojärjestelmää ja ollut perustamassa ja CTO:na Health Puzzlessa, jossa rakennettiin palvelua terveystiedon keräämiseen. Ennen Heltille tuloa olin perustajana, CTO:na ja tuotepäällikkönä YOU-appissa, jossa tehdään hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä pikkutekoja.

Innostun siitä, kun saan työskennellä ja olla luova jonkin asian parissa, johon itse uskon ja joka on arvojeni mukainen. Siksi pidänkin paljon Heltin businessmallista, jossa kannustetaan terveenä pysymiseen eikä käyntien maksimoimiseen.

Työssäni tykkään siitä, että pääsen työskentelemään monen eri osa-alueen parissa ja rakentamaan pienemmistä palasista jotain suurta. Se on oikeastaan se, mikä minua teknologiassakin viehättää: pienistä koodinpalasista voidaan rakentaa jotain, jolla on ihmisille merkitystä.

Loppuvoden ja ensi vuoden fokuksessa on julkistaa Heltin uudet digitaaliset palvelut jäsenille ja asiakasyrityksille.

Alkuvuoden kehityksessä Heltillä olen keskittynyt IT-infan uudistamiseen parantaaksemme tietoturvallisuutta ja vikasietoisuutta entisestään, taustajärjestelmien teknologioiden uudistamiseen ja aikaavievien manuaalisten prosessien automatisointiin. Tämä on luonut pohjaa tulevalle. Loppuvoden ja ensi vuoden fokuksessa on julkistaa Heltin uudet digitaaliset palvelut jäsenille ja asiakasyrityksille.

Mitä Heltin neljästä arvosta minussa on eniten? Lempeä ja Tarmoa.

Nicolas Arkkila

Heltin arvoista Nicolasta kuvaavat parhaiten Pokka ja Lempi.

On mahtavaa tehdä töitä Heltin hoitotiimin kanssa, jolla on vankka kokemus terveysalalta.

Olen Nicolas, ohjelmistokehittäjä ja viiksekäs veijari Oulusta. Liityin Heltin teknologiatiimiin kesän lopussa rentouttavan loman jälkeen. Aikaisemmin olen tehnyt ohjelmistokehitystä eri yhteyksissä, muun muassa finanssialalla ja IT-konsultoinnissa.

Innostun vaelluksista, juoksemisesta, uimisesta ja kohtaamisista. Olen myös suuri terveyden lisäämisen kannattaja, joka varsinkin ohjelmointialalla tuntuu joskus olevan liian pieni huolenaihe mielestäni.

Heltin tulevaisuudessa on nähtävillä paljon mielenkiintoista tekemistä ja kehitettävää. On mahtavaa tehdä töitä Heltin hoitotiimin kanssa, jolla on vankka kokemus terveysalalta, joka on minulle uusi näkökulma. Lisäksi IT-ammattilaisena haluan oppia uusia teknologioita, joita Heltissä tullaan käyttämään.

Mitä Heltin neljästä arvosta minussa on eniten? Pokkaa ja Lempeä.

Haluatko että tulemme kertomaan organisaatioonne uuden ajan Heltti-työterveydestä? Laita meille rohkeasti viestiä alla olevalla lomakkeella.

 

 

Veera Virintie

Veera Virintie: Veera on Heltin hehkuva markkinointi- ja viestintävastaava, joka haluaa vaikuttaa ajatustyöläisten energisyyteen digitaalisia kanavia pitkin. Veeran missiona on ravistella kaavoihin kangistunutta terveysalaa ja auttaa ihmisiä pitämään huolta aivoistaan. Vapaa-ajalla Veera on yrittäjä ja äiti, joka on erinomaisen hyvä priorisoimaan nukkumista.