Ajatustyö

Heltti | 3.2.2014

Jakakaa kanssamme yhteinen unelmamme

heltti_etusivu

Huhtikuun 13. päivänä 2013 allekirjoitettiin osakassopimukset, laitettiin paperit PRH:hon ja päätettiin lähteä rakentamaan yhteistä unelmaamme todeksi. Yritys nimeltä Heltti sai virallisen olemassaolon. Siitä on kohta vuosi, joka on ollut täynnä kiinnostavia keskusteluja, loistavia ideoita, pieniä vastoinkäymisiä, ilon hetkiä sekä valtavaa energiaa ja tekemisen riemua.

Nyt helmikuun 3. päivä avataan ensimmäinen Helttilä, jossa edistetään ajatustyöläisten työterveyttä ja hyvinvointia. Yksi rajapyykki matkalla unelmaamme on saavutettu. Siitä sietää olla ylpeä ja pysähtyä tietoisesti iloitsemaan kaiken kiireen keskellä.

Niin mikä se unelmamme on? Me helttiäiset haluamme olla parhaita asiantuntijoita ajatustyöläisten työterveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Me haluamme omalla työllämme mahdollistaa jokaiselle jäsenellemme ja heidän työnantajalleen terveyttä ja hyvinvoinia edistävä (työ)elämä. Ja siinä sivussa ajattelimme mullistaa työterveyden tekemisen tavan ja luoda alalle uudenlaisen toimintamallin.

Tervetuloa Helttilään, Suomen cooleimpaan työterveyteen, kuulemaan miten me homman teemme!

Paula, Petra, Tanja, Seppo ja Timo