Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 8.3.2016

Ilmoita yrityksesi pelilliseen taukoliikuntakampanjaan!

Heltin asiakasyritysten välinen kisa tuo aktiivisuutta huhtikuuhun

Kuka ui sammakkoa, heittää kahvakuulaa, osoittaa etusormella ilmaan ja voittaa vielä palkintoja tehdessään niin? Kohta toivon mukaan kaikki! Nimittäin sehän tarkoittaa, että silloin yrityksessäsi on aktiivisia Cuckoilijoita ja sen myötä myös virkeämpiä työntekijöitä/kollegoita!

Me Heltissä tiedämme, että istut paljon työpäiviesi aikana. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden liikkua työpäivien aikana hauskalla ja innostavalla tavalla. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus aloittaa hauskan ja palkitsevan Cuckoo Workout- taukoliikuntasovelluksen käyttö kilpailun ajaksi!

Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus on hauska tapa luoda päivittäistä hyvinvointia ja virkeyttä arkeesi. Pelillisellä sovelluksella kisailet yrityksesi kanssa Heltin asiakasyritysten aktiivisimman taukojumppaajan tittelistä. Tartu siis tilaisuuteen; ota kampanjaan osallistuminen puheeksi kahvipöydässä, ilmoita yrityksesi mukaan ja ryhdy tauottamaan passiivista työskentelyä Cuckoo Workoutin avulla!

Kampanja starttaa 1.4 ja kestää huhtikuun ajan. Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä 24.3 mennessä. Kampanja on suunnattu Heltin asiakasyrityksille. Lisätietoja kampanjan starttaamisesta ja käytännöistä annetaan yhteyshenkilölle ilmoittautumisen jälkeen.

Aktiiviisimmat yritykset palkitaan Heltin ja Cuckoo Workout -tiimin toimesta, joten Cuckoilu kannattaa! Palkintojen jaossa huomioidaan aktiivisin 1-5 henkilön yritys sekä yli 5 henkilön yritys. 

ILMOITA YRITYKSESI KAMPANJAAN TÄSTÄ

 

Jotta voit katsoa videon, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing

PIDÄ ENSIMMÄINEN TAUKO JO NYT!