Lehdistötiedotteet

Heltti | 13.1.2023

Heltti aloittaa HR Tampere/Pirkanmaa -verkoston koordinoinnin

Mikäli toimit HR-roolissa ja asut Tampereen tai Pirkanmaan alueella, etkä ole vielä kuullut HR-henkilöitä yhteentuovasta Facebook-ryhmästä, joka kokoontuu myös livenä mm. aamupalahetkien merkeissä, niin nyt korvat hörölle!

Heltillä on ilo ja kunnia koordinoida Tampereen seudun HR-ammattilaisia yhteentuovaa ryhmää ja sen verkostoitumistilaisuuksia vuonna 2023. Tavoitteenamme on jatkaa edeltäjiemme viitoittamalla polulla luoden inspiroivia ja merkityksellisiä kohtaamisia Pirkanmaan alueen HR-henkilöille jatkossakin.

Mistä oikein on kyse?

  • Facebook-ryhmä Tampereen alueen HR-ammattilaisille yhteistyökuvioiden ja vertaistoiminnan edistämiseksi
  • Ryhmässä saa jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä, etsiä vertaistukea ja vaikka mainostaa – kunhan homma liittyy HR:ään ja Tampereen seutuun
  • Ryhmä järjestää kuukausittain teemoiteltuja verkostoaamiaisia HR-kentän ajankohtaisista asioista 
  • Jäseniä ryhmässä nykyisin  +1600!

”HR Meetupeissa on aina mahtava tunnelma! Ihmiset kohtaavat ilolla uusia sekä vanhoja, samassa roolissa toimivia henkilöitä.”

Jos ryhmä ja verkostoitumismahdollisuudet alkoivat kiinnostaa, liity mukaan porukkaan TÄSTÄ.

Ihailtavaa yhteishenkeä, luottamusta ja merkityksellisiä kohtaamisia

HR Tampere / Pirkanmaa -ryhmän laittoi alulle Juho Toivola, joka isännöi ryhmää aina vuoteen 2022 saakka. Vuonna 2022 ryhmän toimintaa ja sen kuukausittaisia tapahtumia koordinoi rohkeita sekä psykologisesti turvallisia organisaatioita luomaan erikoistunut tamperelainen Sitomo.

Pandemia ja kokoontumisrajoitukset kuitenkin kurittivat tapahtumien järjestämistä alkuvuodesta, mutta se ei menoa estänyt. Tapahtumat järjestettiin näppärästi verkossa, kunnes kevättalvella 2022 kokoontumiset taas sallittiin ja aamutapahtumat pyörähtivät jälleen käyntiin.

Riemu repesi keväthankien sulaessa, kun pääsimme taas kokoontumaan livenä MOWissa aamupalan äärellä. On ollut mieltä lämmittävää kuulla puheen sorinaa sekä saada positiivista palautetta niin uusilta kuin vanhoilta yhteisön jäseniltä. Tällaisille tapahtumille on ehdottomasti kysyntää!”, summaa Sitomon markkinointikoordinaattori Erika Kahilainen, joka vastasi vuoden ajan HR Meetup -aamutapahtumista.

MOWilla Kahilainen viittaa MOW Supernovaan, joka on toiminut verkoston yhteistyökumppanina jo pitkään. MOWin tapahtumatila Maximegalon on ollut omiaan luomaan tapaamisiin uniikkia, turvallista ilmapiiriä.

Maximegalon on tilana luonut näihin tapaamisiin avoimen, turvallisen ja inspiroivan tunnelman käydä ajatuksia herätteleviä keskusteluja eri teemojen ympärillä. Ilolla olemme edelleenkin mukana vuonna 2023 mahdollistamassa tilojen puolesta näitä tärkeitä kohtaamisia.” Katta (Katariina) Heikkilä, Hub & Community Manager, MOW Supernova

Ryhmän koordinoinnin kapula siirtyy Heltille vuonna 2023

Sitomo kertoo luovuttavansa verkoston koordinoinnin kapulan Heltille iloisin ja luottavaisin mielin. 

HR Tampere/Pirkanmaa-ryhmässä on paljon ”talon ainoita” HR-henkilöitä, joten tämä ryhmä on mahtava alusta verkostoitumiselle sekä vertaissparrailulle” , toteaa Sitomon perustaja ja toimitusjohtaja Nina Rinne.

Rinteen mukaan ryhmän jäsenten kesken vallitsee ihailtava yhteishenki sekä luottamus.  ”Ryhmän olemassaolo sekä kuukausittaiset tapahtumat ovat selkeästi olleet merkityksellisiä monelle yhteisön jäsenelle ja siksi onkin tärkeää, että ryhmän toiminta jatkuu sekä kehittyy myös tulevaisuudessa, Rinne jatkaa.

”Ryhmän jäsenten kesken vallitsee ihailtava yhteishenki sekä luottamus ja siksi onkin ollut mahtavaa päästä seuraamaan ”aitiopaikoilta” pirkanmaalaisten HR-roolissa toimivien henkilöiden yhteisöllisyyttä”

Meille Heltissä on siis suuri kunnia koordinoida ryhmää vuonna 2023 ja edesauttaa Pirkanmaan alueen HR-henkilöiden verkostoitumista. Heltin CMO Henna Ojala onkin ollut mukana HR Tampere / Pirkanmaa -verkostossa jo vuosien ajan, joten intoa ja ideoita ryhmän koordinointiin kyllä piisaa.

On ollut huikeaa nähdä miten ryhmä on kasvanut koko ajan. Meillä Tampereen ja Pirkanmaan alueella on upeita HR-alan ammattilaisia, joten ei ihmekään, että ryhmä ja kuukausittaiset HR Meetupit tarjoavat jatkuvasti moniammatillisia näkemyksiä, ajatustenvaihtoa sekä inspiraatiota laajasti eri HR-teemoista”, Ojala iloitsee.

Inspiroivia aamupalahetkiä ja ajatuksia herätteleviä keskusteluja läpi vuoden

Vuonna 2023 jatketaan siis tutulla ja erinomaiseksi todetulla kuukausittaisten HR Meetupien polulla. Verkoston toiveita olivat erityisesti minikoulutukset ja näitä on aivan ehdottomasti tulossa. Kaikista parhaiten pysyt kaikista ryhmän tapahtumista kuulolla, kun liityt verkoston jäseneksi Facebookissa.

Mitä siis vielä odotat? Klikkaa itsesi HR Tampere / Pirkanmaa – ryhmään ja tule mukaan jatkuvasti kasvavaan HR-ammattilaisten verkostoon! 

Merkkaa samalla itsellesi ylös tulevat aamiaistapahtumat, joissa pääset verkostoitumaan ja tutustumaan samassa roolissa työskenteleviin hengenheimolaisiisi livenä, mielenkiintoisten keskustelujen merkeissä.

Vuoden 2023 aamiaiset: 16.2. / 23.3. / 20.4. / 11.5. / 8.6. / 24.8. / 21.9. / 12.10. / 16.11. / 14.12.

Aloita vuotesi verkostoitumalla ja hyppää HR-henkilöiden Facebook-verkostoon

FB: HR Tampere / Pirkanmaa

Helttiä, hyvinvointia ja verkostoitumisen iloa vuoteen 2023!