Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 3.10.2023

12.10.2023 HR Meetup #48 | Mielenterveys työpaikalla

Tämän vuoden todella kuumana käyvä keskustelu työikäisten jaksamisesta on nostanut jaksamisen, mielenterveyden ja työkyvyn johtamisen HR:n ja työpaikkojen keskusteluun. Teemasta on kuultu jo niin paljon, että pursuaa korvista ulos – SILTI keinot, resurssien optimointi ja muut käytännöt on se mitä kaivataan kipeästi.

Napataan siis tulille tämä teema, joka jokaisen meidän työpöydällä – mutta käsitellään sitä todella konkreettisella tavalla. Raha ja resurssit. Parhaat käytännöt ja esimerkit. Ketä tukea. Missä kulkee raja mitä työpaikan, johtoryhmän, tiiminvetäjän pitäisi tehdä ja mikä on jokaisen omalla vastuulla.


Tartumme rohkeasti ja konkreettisesti lokakuun Meetupissa teemaan kolmesta näkökulmasta:

 • Ketä pitäisi tukea ja ketä ei?
 • Millä tavalla – millaisia hyviä käytäntöjä on, mistä ei vastaavasti ole hyviä kokemuksia? Ja paljon se maksaa?
 • Mikä on strategista, liiketoiminnalle merkityksellistä resurssien suuntaamista jaksamisen johtamiseen – milloin ollaan ajauduttu limboon jossa tukimuotoja on jopa liikaa tai niistä ei saada vaikuttavuutta?

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hyppää messiin:


Tapahtuman info:

Milloin?  Torstaina 12.10.2023 klo 08:00–10:00
Missä?  MOW Ratina, Tampere
Mitä? Aamun fasilitoijina toimii Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Unfairin HRD Manager Essi Wäck sekä useiden yritysten johtoryhmiä, johtoa ja esihenkilöitä sparraava, työterveyshoitajataustainen työkykyjohtamisen asiantuntija Katriina Kanto Heltistä.

Ilmoittaudu mukaan!

Tästä koulutuksesta saat työkaluja ja käytäntöjä, joiden avulla pystyt…

 • Arvioimaan mikä on tarpeellista omassa organisaatiossasi ja mikä ei?
 • Määrittelemään työpaikallasi ryhmät ketä tukea, millä tavoin ja pystyt suunnittelemaan paremmin vaikuttavia toimenpiteitä
 • Kuulet erilaisia toimivia ja hyväksi havaittuja käytäntöjä jaksamisen johtamiseen ja työkykyyn muulta verkostolta
 • Luento-osuuden jälkeen oppeja syvennetään fasilitoiduissa pienryhmissä.

Lisätietoa tapahtumasta:

Mikäli toimit HR-roolissa ja vaikutat Tampereen tai Pirkanmaan alueella, etkä ole vielä kuullut HR-henkilöitä yhteentuovasta Facebook-ryhmästä, joka kokoontuu myös livenä mm. aamupalahetkien merkeissä, niin nyt korvat hörölle!

Heltillä on ilo ja kunnia koordinoida Tampereen seudun HR-ammattilaisia yhteentuovaa ryhmää ja sen verkostoitumistilaisuuksia vuonna 2023. Tavoitteenamme on jatkaa edeltäjiemme viitoittamalla polulla luoden inspiroivia ja merkityksellisiä kohtaamisia Pirkanmaan alueen HR-henkilöille jatkossakin.

Mistä oikein on kyse?

 • Facebook-ryhmä Tampereen alueen HR-ammattilaisille yhteistyökuvioiden ja vertaistoiminnan edistämiseksi
 • Ryhmässä saa jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä, etsiä vertaistukea ja vaikka mainostaa – kunhan homma liittyy HR:ään ja Tampereen seutuun
 • Ryhmä järjestää kuukausittain teemoiteltuja verkostoaamiaisia HR-kentän ajankohtaisista asioista
 • Jäseniä ryhmässä nykyisin  +1600!

Liity ryhmään tästä

 


Voit lukea tapahtumasta lisää myös LinkedInissä.

Jos haluat tietää HR Tampere / Pirkanmaa -verkostosta, tai tästä ja tulevista tapahtumista jotain lisää – niin ota yhteyttä Hennaan!

HENNA OJALA
040 547 8739
henna.ojala@heltti.fi