Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 16.8.2023

24.8.2023 Aamiaistapahtuma: HR Tampere / Pirkanmaa

Toimitko HR-tehtävissä ja vaikutat Tampereen / Pirkanmaan alueella? Tule mukaan aamiaistapahtumaan verkostoitumaan ja oivaltamaan!

HR Tampere / Pirkanmaa -verkoston Meet Upit palaavat kesätauolta. Tule mukaan elokuun aamupalalle 24.8. ja verkostoidu samoissa rooleissa työskentelevien huipputyyppien kanssa.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hyppää messiin:


Tapahtuman info:

Milloin?  Torstaina 24.8.2023 klo 08:00–10:00
Missä?  MOW Ratina, Tampere
Mitä? Verkoston Meet Up, jonka teemana tällä kertaa etätyö ja etätyön juridiikka. Kumppanina tapahtumassa Alfa Law.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti HR -tehtävissä työskenteleville, Tampereen ja Pirkanmaan alueella vaikuttaville ammattilaisille. Tarjolla aamiaista ja Otto Santala sekä Peter Rasmussen vetämä koulutus ja Q&A ETÄTYÖN JURIDIIKASTA. Ilmoittaudu tapahtumaan 18.8. mennessä!

Ilmoittaudu mukaan!


Lisätietoa tapahtumasta:

Mikäli toimit HR-roolissa ja asut Tampereen tai Pirkanmaan alueella, etkä ole vielä kuullut HR-henkilöitä yhteentuovasta Facebook-ryhmästä, joka kokoontuu myös livenä mm. aamupalahetkien merkeissä, niin nyt korvat hörölle!

Heltillä on ilo ja kunnia koordinoida Tampereen seudun HR-ammattilaisia yhteentuovaa ryhmää ja sen verkostoitumistilaisuuksia vuonna 2023. Tavoitteenamme on jatkaa edeltäjiemme viitoittamalla polulla luoden inspiroivia ja merkityksellisiä kohtaamisia Pirkanmaan alueen HR-henkilöille jatkossakin.

Mistä oikein on kyse?

  • Facebook-ryhmä Tampereen alueen HR-ammattilaisille yhteistyökuvioiden ja vertaistoiminnan edistämiseksi
  • Ryhmässä saa jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä, etsiä vertaistukea ja vaikka mainostaa – kunhan homma liittyy HR:ään ja Tampereen seutuun
  • Ryhmä järjestää kuukausittain teemoiteltuja verkostoaamiaisia HR-kentän ajankohtaisista asioista 
  • Jäseniä ryhmässä nykyisin  +1600!

Liity ryhmään tästä


Tutustu HR Meet Up -tilaisuuden kumppaneihin:

Asianajotoimisto Alfa Oy on yli 20 vuotta toiminut korkealuokkaisten asianajopalvelujen tarjoaja. Webinaarin kouluttajina toimii Asianajotoimisto Alfan Oy:n yritysjuridiikan tiimistä toimitusjohtaja Peter Rasmussen ja lakimies Otto Santala.

Asianajaja Peter Rasmussen on kokenut liikejuridiikan ja oikeusprosessien osaaja. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat osakeyhtiöoikeus, yrityskaupat, yritysten sopimusasiat ja työoikeus. Otto Santala hoitaa monipuolisesti liikejuridiikkaan ja liike-elämän riidanratkaisuun liittyviä toimeksiantoja.


Voit lukea tapahtumasta lisää myös LinkedInissä.

Jos haluat tietää HR Tampere / Pirkanmaa -verkostosta, tai tästä ja tulevista tapahtumista jotain lisää – niin ota yhteyttä Hennaan!

HENNA OJALA
040 547 8739
henna.ojala@heltti.fi