Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 24.5.2016

HR-aamu: Vuorovaikuta viisaasti 7.6. klo 8-9.30

VUOROVAIKUTA VIISAASTI

– Kuinka luoda työyhteisöön avoin ja luottavainen vuorovaikutuskulttuuri, jossa yhteistyö sujuu

 
Ti 7.6. klo 8-9.30 Kontoret Kampin tiloissa Sähkötalossa, Kampinkuja 2 (katutasossa, Robert’s Coffeen vieressä)

Heltin HR-aamujen sarja jatkuu pureutumalla työyhteisön arjen ja jokaisen johtajan peruskysymykseen: Kuinka pitää arjen paineiden ja muuttuvien tilanteiden keskellä huolta sujuvan työn keskeisimmästä elementistä – toimivasta vuorovaikutuksesta. Mitä itseohjautuvampi työyhteisö on, sitä suurempi vastuu jokaisella työyhteisön jäsenellä on antaa ja vastaanottaa tietoa, ratkaista orastavia konflikteja omatoimisesti ja rakentavasti, kehittää työtään ja työyhteisöään. Ihmiset ovat kuitenkin erilaisia eivätkä tilanteet aina suju kitkattomasti. Start up- ja kasvuvaiheen yrityksissä kulttuuria vasta luodaan eikä jatkuvasti muuttuva työympäristö ainakaan helpota vuorovaikutuksen sujumista.

Työtä ja sen kehittämistä palveleva, hyvää mieltä ja tekemisen draivia lisäävä vuorovaikutus on työkaverit yhteen sitova liima, maanantaiaamujen suola ja ennen kaikkea ehdoton edellytys toimivalle työlle. Tule kuulemaan ja jakamaan kokemukseen ja asiantuntemukseen pohjautuvia näkemyksiä vuorovaikutuksen kehittämisestä työhyvinvoinnin varmistamiseksi.Teoriaosuuden lisäksi lihaa luiden ympärille tuo Mieli Mukana Oy, jonka metodein pääsemme konkreettisesti harjoittelemaan vuorovaikutuksen eri elementtejä.

Huomaathan, että tilaisuus on uusissa tiloissa Kontoret Kampissa (Kampinkuja 2)! Tilaisuus on veloitukseton Heltin jäsenille. Paikkoja on 40 nopeimmalle. Tarjoamme aamu-smoothiet ja kahvit.

 
ILMOTTAUDU HR-AAMUUN TÄSTÄ