Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 29.8.2016

HR-aamu: Onnistu rekrytoinnissa to 22.9. klo 8.15-10.15

Kontoret Kampin tiloissa Sähkötalossa (Kampinkuja 2, katutasossa, Robert’s Coffeen vieressä). Tilaisuutta on mahdollisuus seurata Live-streamilla myös Heltin Tampereen toimipisteessä (Kalevantie 2, Technopolis Yliopistonrinne)

Tilaisuus on suunnattu Heltin jäsenille.

Uusien tekijöiden rekrytointi on aina jännittävää ja yrityksen tulevaisuuden menestymisen kannalta yksi tärkeimmistä valinnoista.

Heltin jäsenten toiveesta syyskuun HR-aamussa syvennytään kasvuyrityksen onnistuneeseen rekrytointiin digiajan työpsykologi Juho Toivolan johdattelemana.

Aloitamme koosteella syksyn 2016 rekrytointitrendeistä Suomessa ja maailmalla ja jatkamme keskustelulla kasvuliiketoiminnan rekrytoinnin erityispiirteistä. Lopuksi pohdimme yhdessä, mistä vahvaan yrityskulttuuriin sopivia työntekijöitä löytyy ja miten tätä sopivuutta voi arvioida.

Tule mukaan keskustelemaan, kysymään ja kuulemaan!

juha toivolaJuho Toivola puhuu intohimoisesti moderneista ja tehokkaista ihmisten johtamisen käytännöistä. Yrittäjänä, konsulttina ja neuvonantajana toimimisen lisäksi Juho toimii tällä hetkellä Elisan kasvuliiketoimintojen henkilöstöpäällikkönä. Hänet valittiin vuoden 2016 Employer Branding -vaikuttajaksi Universum Awards -gaalassa.

 

Huomaathan, että HR-aamu järjestetään jälleen Kontoretin tiloissa Kampissa. Tilaisuus on veloitukseton Heltin jäsenille, mutta vaatii ilmottautumisen. Paikkoja on 40 nopeimmalle. Tarjolla tuorepuuroa ja aamukahvia tai -teetä.
ILMOTTAUDU HR-AAMUUN TÄSTÄ 

Mikäli haluat tulla seuraamaan tilaisuutta Heltin Tampereen toimipisteeseen live-streaminä (Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere), ilmottaudu sähköpostitse anni.rouvinen@heltti.fi.

Heltti’s HR-morning is a morning event for Heltti members. The next HR-morning will be held on Thursday 22th September, 2016 at Kontoret Kamppi with theme: Successful recruiting. Welcome to join if you can Finnish a bit!