Lehdistötiedotteet

Heltti | 4.2.2019

Henkilöstöosaaja Heltin hallitukseen

Heltti Oy on hyvinvointi- ja terveyspalveluyritys, joka auttaa ajatustyöläisiä pysymään terveinä, voimaan hyvin ja tekemään tuottavaa työtä. Olemme viiden vuoden ajan mullistaneet Suomen terveyspalvelumarkkinoita ja kasvaneet kovaa vauhtia. Tiimissämme on 60 terveyden ammattilaista, ja pidämme huolta jo 10 000 jäsenestämme, 500 asiakasyrityksessämme pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Tampereella ja pian Turussa. Heltillä on myös oma digitiimi, joka rakentaa jäsentemme käyttöön hyvinvointia tukevia oivaltavia digisovelluksia.

”Heltillä on aktiivisesti toimiva hallitus, joka sparraa strategisesti Heltin tiimiä, avaa ovia, tukee liiketoimintaamme ja valvoo yhtiömme kehittymistä”

Heltin omistavat Heltin avainhenkilöt sekä kourallinen hyvämaineisia suomalaisia sijoittajia, kuten Pauligin suvun The English Tearoom ja Risto Siilasmaan First Fellow. Heltillä on aktiivisesti toimiva hallitus, joka sparraa strategisesti Heltin tiimiä, avaa ovia, tukee liiketoimintaamme ja valvoo yhtiömme kehittymistä. Heltin hallituksen jäsenet ovat jalkautuneet titteleistä, virkateistä ja vuosikelloista riippumattomaan haastamiseen, ideointiin ja pallotteluun koko Helttiäisparven kanssa. Hallitus on digitaalisesti koolla jatkuvasti myös kokousten ulkopuolella.

Nyt olemme etsimässä Heltin hallituksen jäseneksi ja Advisory Boardin jäseniksi modernisti ajattelevia henkilöstöasioiden ammattilaisia, kuten HR-johtajia tai ajatustyöorganisaatioiden liiketoimintajohtajia​.

Oletko sinä kartuttanut kokemusta ajatustyöläisten johtamisesta ja henkilöstönäkökulmasta nykyaikaisissa yrityksissä? Olisitko kiinnostunut tuomaan oman panoksesi tulevaisuuden hyvinvointi- ja terveyspalveluiden rakentamiseen ja samalla kartuttamaan kokemusta kunnianhimoisesta ja ammattimaisesta hallitustyöstä?

Jos koet paloa liittyä Helttiäisparveen hallitustyön muodossa, jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä, niin keskustellaan lisää. Lisäkysymyksiin vastaa Heltin hallituksen puheenjohtaja Kaj Hagros kaj.hagros@heltti.fi, puh. 040 849 1749.

p.s. Heltillä auki myös paljon muita avoimia paikkoja, kuten esimerkiksi myynnin vauhdittaja Helsinkiin ja/tai Turkuun. Vinkkaa verkostoillesi!