Lehdistötiedotteet

Timo Lappi | 15.6.2020

Heltti vahvistaa terveysalan kokemusta, Laura Raitio hallitukseen

Heltti Oy on 2013 perustettu terveys- ja hyvinvointialan haastajayritys, joka pitää huolta yli 12.000 ajatustyöläisen työterveydestä yli 750 asiakasyrityksessä. Heltin 65 terveysalan ammattilaisen tiimi vahvistui jälleen, kun myös terveysalalta kokemusta omaava Laura Raitio valittiin Heltin hallitukseen.
 

Laura Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2014-2017, kunnes Suomen Terveystalo Oyj osti Diacorin. Heltin hallituksen lisäksi Laura toimii Raute Oyj:n, Helsingin Diakonissalaitoksen ja Boardman Oy:n hallitusten puheenjohtajana sekä Solidium Oy:n ja Suominen Oyj:n hallitusten jäsenenä.
 
“Terveyspalveluala jatkaa murroksessa, ja olen iloinen että pääsen mukaan sparraamaan Heltin johdon kanssa tämän murroksen vaiheista. Erityisesti olen innostunut näkemään muutosta innovatiivisen kasvuyhtiön vinkkelistä”, toteaa Laura Raitio.
 
“Olen hyvin iloinen siitä, että saimme Lauran vahvistukseksi Heltin hallitukseen. Meillä on koossa monipuolinen tiimi strategiseen sparraukseen, ovien avaamiseen ja liiketoiminnan tukeen. Kiitokset Pertti Korhoselle panostuksesta Heltin hallitustyöhön kuluneiden kolmen vuoden aikana ja tervetuloa Laura”, toteaa Heltin hallituksen puheenjohtaja Kaj Hagros.
 
Laura Raition ja Kaj Hagrosin ohella Heltin hallituksessa jatkavat Marjo KuosmanenJanne TuomikoskiMarianne Vikkula ja tarkkailijana Patrik Hertsberg.
 
Heltti puhutti vuonna 2019 laittamalla hallituspaikan yleiseen hakuun ja saamalla yli 130 laadukasta hakemusta. Tällä kertaa hallitusta täydennettiin täsmähaulla.
 
Kuluva kevät on osoittanut, että erityisesti Heltin ajatustyöläisten ennaltaehkäiseviin terveyspalveluihin, jaksamista tukeviin palveluihin sekä etäsairaudenhoidon palveluihin kohdistuu jatkuvasti kasvava kysyntä. Heltti on onnistunut kasvattamaan liiketoimintaansa ja saavuttamaan kannattavuuden koronakriisin keskellä.
Timo Lappi

Timo Lappi: Tehtäväni on pitää huoli siitä, että Heltin palvelut vastaavat asiakasyritystemme ja jäsentemme tarpeita. Parhaat fiilikset saan siitä, kun onnistumme tuomaan toimialalle uusia parempia käytäntöjä. Tavoitteenani on, että Heltti tuo lisää terveitä elinvuosia ja hyvinvointia puolelle miljoonalle ihmiselle ja tarjoaa työntekijöilleen - helttiäisille - toimialamme parhaan työpaikan. Pyrin elämään myös vapaa-ajalla Heltin oppien mukaisesti, eli minut löytää usein Espoon rantaraitilta juoksemasta tai pyöräilemästä.