Webinaarit ja tapahtumat

Anni Tuominen | 26.10.2016

Heltti ja Pyöräliitto haastavat sinut talvipyöräilyyn

Pyöräliiton valtakunnallisessa pyöräilytalvi-kampanjassa halutaan kannustaa ihmisiä jatkamaan pyöräilyä ympäri vuoden. Pyöräily on talvellakin joustava, nopea, aikatauluista riippumaton ja ekologinen tapa liikkua. Talvi ei ole este pyöräilylle: älä siis piilota polkupyörääsi talvivarastoon, vaan pidä se aktiivisessa käytössä! Tutustu Pyöräliiton talvipyöräilyvinkkeihin.

Pyöräilytalviviikolla 7.-11.11. järjestetään kuvakilpailu, jonka pääpalkintona on Pelagon polkupyörä. Osallistu jakamalla talvinen pyöräilykuvasi Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #pyöräilytalvi. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri valitsee voittajakuvan perjantaina 11.11. Päiväpalkintoina jaetaan 50€ lahjakortteja Pelagon liikkeeseen.

Lue lisää talvipyöräilystä:
www.pyorailytalvi.fi
www.pyoraliitto.fi

Kuva: Martti Tulenheimo

Anni Tuominen

Anni Tuominen: Heltin asiakasonnellisuudesta vastaava, DI, joka innostuu maailman muuttamisesta paremmaksi. Intohimonani on terveysalan mullistaminen yksilöllisillä, ennakoivilla ja älykkäillä terveyspalveluilla. Näistä palveluista jokainen työpaikka löytää myös lisää energiaa ja tuottavuutta työhön. Tästä keskustelen kanssasi mieluusti lisää! Minut löytää useimmiten Pelago-pyöräni selästä polkemassa asiakastapaamisesta toiseen. Vapaa-ajalla saan energiaa auringosta, matkustamisesta, surffista ja joogasta.