Lehdistötiedotteet

Heltti | 7.12.2021

Heltti ja Firstbeat yhteistyöhön: Uusi kuormituksen hallinnan palvelu tukee koko työyhteisöä ja auttaa tunnistamaan työkykyriskejä

Heltti tuo markkinoille yhteistyössä Firstbeatin kanssa uuden palvelun, joka tarjoaa ennaltaehkäisevää tukea työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvoinnin kehittämiseen.

“Monipaikkaisen työn maailmassa organisaation on kyettävä pysymään henkilöstön hyvinvoinnin pulssilla jatkuvasti. On toki tärkeää tarjota yksilöille keinoja mitata omaa hyvinvointia ja oppia tunnistamaan kuormitusta, mutta jopa tärkeämmäksi nousee organisaation rooli työyhteisön hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja parantamisessa”, kertoo palvelukonseptista vastaava organisaatiokonsultti, työterveyspsykologi sekä voimavara-asiantuntija Mari Laari Heltistä.

“Yhteispalvelun avulla me tarjoamme työyhteisöille ja yksilöille paitsi dataa, mutta erityisesti myös asiantuntemusta siihen, mitä data kertoo ja millaisia toimenpiteitä havaintojen perusteella pitäisi tehdä. Tämä on erityisen tärkeää ylikuormituksen ja työkykyriskien ennaltaehkäisyssä”, Mari jatkaa.

Heltti & Firstbeat Life – kohti elinvoimaisempaa organisaatiota

Heltti & Firstbeat Life – kohti elinvoimaisempaa organisaatiota -palvelu koostuu Firstbeat Life -hyvinvointiratkaisusta sekä Heltin tarjoamasta Firstbeat Lifen analytiikkaan perustuvasta asiantuntijapalveluista. Yhteispalvelu on soveltuu kaikenkokoisille organisaatioille.

Firstbeat Life on hyvinvointiratkaisu, joka auttaa edistämään terveyttä, ennakoimaan mahdollisia työkykyriskejä ja jaksamaan arjessa paremmin. Ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista.

Heltin organisaatioiden kehittämisen ja johtamisen asiantuntijapalveluiden avulla Firstbeat Lifen analytiikkaa valjastetaan ei pelkästään yksilön hyvinvoinnin, vaan koko työyhteisön tuottavuuden varmistamiseen.

”Organisaatioissa on havahduttu kasvavaan huoleen, mitä henkilöstömme työkyvylle on tapahtumassa ja millaisen riskin tämä muodostaa yksilönäkökulman lisäksi organisaation tuottavuudelle. Olen todella innoissani, mitä tämä Heltin osaamisen ja Firstbeat Lifen yhdistävä palvelu mahdollistaa asiakkaillemme. Voimme vahvistaa henkilöstön työkykyä ja elinvoimaisuutta, tunnistaa työkykyriskin piirissä olevia henkilöitä ja puuttua riskitekijöihin riittävän ajoissa”, kertoo Heltin organisaatiokehittämisen ja johtamisen kehittämispalveluiden liiketoimintajohtaja, kokenut organisaatiopsykologi Sini Lindholm.

“Ennaltaehkäisevien terveys- ja hyvinvointipalveluiden merkitys kasvaa globaalisti. On hienoa nähdä, miten johtava mittausteknologiamme stressin ja palautumisen hallintaan yhdistyy osaksi työkykyjohtamisen ammattilaisten palveluita ja osaamista. Yhdessä Heltin kanssa voimme auttaa monella tasolla. Yksilöt saavat tukea kuormituksen hallintaan ja omasta terveydestä huolehtimiseen. Työyhteisöt, tiimit, esihenkilöt ja HR taas pääsevät hyödyntämään dataa työhyvinvoinnin johtamisessa”, avaa Firstbeatin toimitusjohtaja Tero Lehtonen.

————

Lisätietoja yhteistyöstä ja palvelusta:


Mari Laari
Työterveyspsykologi, organisaatiokonsultti, voimavaraekspertti
mari.laari@heltti.fi
040 922 2313

 

 

————

Heltti lyhyesti

Heltti on 2013 perustettu suomalainen ajatustyöläisten ja ajatustyöorganisaatioiden elinvoimaisuuteen erikoistunut yritys. Heltti on alusta asti kehittänyt palveluitaan yksinomaan ajatustyöläisten hyvinvoinnin lähtökohdista vastaamaan modernin ajatustyön vaatimuksiin. Tänä päivänä Heltti tarjoaa kokonaisvaltaisesti organisaation kehittämisen ja johtamisen, työterveyden ja kestävän hyvinvoinnin palvelut ajatustyöorganisaatioiden ja ajatustyöläisten tueksi. Lisäksi Helttiin kuuluva Shortum tarjoaa organisaatioille ja kuluttajille laadukkaat lyhytterapian ja psykoterapian palvelut sekä koulutukset ammattilaisille. Kymmenien tuhansien ihmisten monikanavainen mielenterveysyhteisö ja mielenterveysmedia Willfeel on myös osa Helttiä. Heltti on tunnettu esimerkiksi ennaltaehkäisevistä palveluista, moderneista etäpalveluista sekä innovatiivisesta mielenhuollon palvelupolusta. Lue lisää: heltti.fi, shortum.fi ja willfeel.fi

Firstbeat Technologies lyhyesti

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, jonka johtava fysiologinen analytiikka sekä palvelut auttavat parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva sykevälimittaus tuottaa erittäin tarkkaa yksilöllistä tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista. Kahden vuosikymmenen aikana olemme saaneet auttaa yli 10 000 organisaatiota sekä tuhansia urheilujoukkueita yli 70 eri maassa. Lue lisää: firstbeat.fi