Lehdistötiedotteet

Heltti | 26.3.2015

Heltti etsii lisää toimitiloja pääkaupunkiseudulta

Vaikka hoidammekin 80 % työterveysasioista etänä, välillä on aihetta työterveystiimin fyysiseen tapaamiseen. Ensimmäinen toimipisteemme, EmoHelttilä, avattiin Salmisaaren liikuntakeskukseen helmikuussa 2014.  Palvellaksemme asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin ja laajemmin tavoitteenamme on laajentua pääkaupunkiseudulla tänä vuonna kahdella uudella Helttilällä.

Uusien Helttilöiden pitäisi sijaita siellä, missä ajatustyöläiset työskentelevät ja asuvat. Tavoitesijainteja Helttilöille olisivat Espoon Leppävaara / Otaniemi, Helsingin kantakaupungin / keskustan itäpuoli ja Vantaan Tikkurila / Lentokentän alue.

Uudet Helttilät sisältäisivät parhaimmillaan 2-3 huonetta, eli tilojen koko olisi n. 40-80 m2. Huonekoko toimintamme vaatimusten mukaan on minimissään 12 m2. Huoneiden yhteydessä tulisi myös olla käsienpesumahdollisuus.

Etsimme ja odotamme innovatiivisia tilaratkaisuja, jotka voivat mahdollistaa muutakin yhteistyötä. Tilat voivat sijaita mm. kauppakeskuksissa, liikuntakeskuksissa tai erilaisissa toimistoratkaisuissa.

Heltin tilat viestivät asiakkaillemme myös ajattelutapaamme ja toimintamalliamme terveyden edistämisestä. Olemme pikemminkin hyvinvoinnin huoltamo kuin lääkäriasema.

Yhteydenotot: Timo Lappi, timo.lappi@heltti.fi, p. 040 756 7809

Seuraavat Helttilät voisivat näyttää vaikkapa tältä:

helttila luonnos

Helttilä Suunnitelmat Salla Kantokorpi sallakantokorpi.com

 

Heltti Oy on vuonna 2013 perustettu alaa uudistava työterveyshuolto, joka tarjoaa työterveys- ja hyvinvointipalveluita ajatustyöläisille kiinteällä kuukausittaisella terveysmaksulla. Hinnoittelumallimme myötä meillä on sama intressi kun asiakkaillamme – pitää työntekijät terveinä. Edistämme hyvinvointia ja terveyttä muun muassa terveysvalmennuksilla ja hoidamme terveys- ja sairausasioista jopa 80 % etänä säästäen molempien osapuolien aikaa ja vaivaa. Meitä helttiäisiä on tällä hetkellä toistakymmentä, pitäen sisällään työterveyshoitajia, työterveyslääkäreitä, työterveyspsykologeja ja työfysioterapeutteja. Tarjoamme palveluitamme yli 60 asiakasyritykselle, jotka työllistävät lähes 2000 ajatustyöläistä. Tutustu lisää meihin yrityksenä.