Lehdistötiedotteet

Anni Tuominen | 12.12.2016

Heltin toimipaikkaverkosto laajenee ja Helsingin keskustan palvelut paranevat

Haluamme olla lähellä jäseniämme myös silloin kun etähoito ei ole mahdollista. Tällä hetkellä toimimme viidessä työterveystoimipisteessä, eli Helttilässä, jotka sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, Helsingin keskustassa, Helsingin Ruskeasuolla, Espoon Otaniemessä ja Tampereen keskustassa. Yksi Heltin isoista kehitystavoitteista vuodelle 2017 on Heltin maantieteellisen kattavuuden parantaminen.

Heti vuoden alussa tulemme laajentamaan Ruskeasuon Helttiläämme, joka sijaitsee Ortonin Terveyspuistossa.

Kevään aikana tulemme avaamaan Heltin tähän asti isoimman toimipisteen Helsingin keskustaan. Uusi toimipiste tulee toimimaan myös uutena EmoHelttilänä eli myös Heltin hallinto tulee siirtymään Salmisaaresta keskustaan. Vastaanottopalvelut tulevat säilymään myös Salmisaaressa. Viestimme keskustan toimipisteen aikatauluista ja suunnitelmista tarkemmin heti kun vuokrasopimus on allekirjoitettu.

Olemme aloittaneet projektin Oulun toimipisteen avaamiseksi palkkaamalla uuden myyntipäällikön vastuullaan Oulun seudun myynti. Tavoitteena on saada toimipiste avattua touko-kesäkuussa.

Lisäksi tavoitteena on avata useampi muukin Helttilä uusissa ja nykyisissä kaupungeissa ensi vuoden aikana.

Anni Tuominen

Anni Tuominen: Heltin asiakasonnellisuudesta vastaava, DI, joka innostuu maailman muuttamisesta paremmaksi. Intohimonani on terveysalan mullistaminen yksilöllisillä, ennakoivilla ja älykkäillä terveyspalveluilla. Näistä palveluista jokainen työpaikka löytää myös lisää energiaa ja tuottavuutta työhön. Tästä keskustelen kanssasi mieluusti lisää! Minut löytää useimmiten Pelago-pyöräni selästä polkemassa asiakastapaamisesta toiseen. Vapaa-ajalla saan energiaa auringosta, matkustamisesta, surffista ja joogasta.