Lehdistötiedotteet

Heltti | 20.5.2019

Heltin palveluverkosto laajenee Jyväskylään

Heltin toimipiste- ja yhteistyöverkosto vahvistuu jälleen, kun Heltti ja jyväskyläläinen lääkäriasema Seppälääkärit ovat aloittaneet yhteistyön. Seppälääkärit on Jyväskylän Seppälässä (Ahjokatu 11) sijaitseva paikallisomisteinen lääkäriasema, joka tarjoaa täyden palvelun lääkäri- ja työterveyshuollon palvelut helposti hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Sairaudenhoidon kumppani

Seppälääkärit toimii jatkossa Heltin sairaudenhoidon kumppanina Jyväskylässä. Kumppanuuden avulla Seppälääkäreiden osaavat ammattilaiset ovat Heltin jäsenten käytettävissä ja käytännön lähete- ja ajanvarausprosessit tulevat helpottumaan. Heltin omat työterveyden ammattilaiset pitävät jatkossa vastaanottoa myös Seppälääkäreiden tiloissa. Yhteistyön avulla pystymme palvelemaan yhä paremmin Heltin olemassa olevia jäseniä Jyväskylässä, ja tarjoamaan kattavat työterveyden ja hyvinvoinnin palvelut myös muille paikkakunnalla toimiville yrityksille.

Ajanvaraus Jyväskylään tapahtuu kuten Heltin palveluiden osalta muutenkin, eli ottamalla yhteyttä HelttiLinjan (puh. 020 1470 770) tai MyHeltti-palvelun kautta. Näin ohjaamme sinut suoraan oikealle hoitopolulle ja varaamme tarvittaessa vastaanottoajan Seppälääkäreille tai Heltille.

Lähdemme innolla käynnistämään toimintaa sekä yhteistyötä uudessa kaupungissa, ja ilolla liitämme nyt myös Jyväskylän Heltti-kartalle!

Turku

Heltin toiseksi uusimmalla paikkakuntavalloituksella – Turussa – on toiminta ollut nyt käynnissä reilun kuukauden. Yhteisissä tiloissa psyykkisen hyvinvoinnin keskuksen Kompin kanssa  Turun jäseniä ottaa vastaan Heltin hehkuvat ammattilaiset, kuten uusin lääkärivahvistuksemme Aleksi Palola. Tervetuloa tutustumaan myös Turun Helttilään!

 

Tahdotteko tekin panostaa ajatustyöläistenne työhyvinvointiin? Kysy lisää Heltin moderneista hyvinvointi- ja työterveyspalveluista!