Lehdistötiedotteet

Tanja Lappi | 14.2.2018

Heltin jäsenet pääsevät käyttämään uutta digipalvelua MyHelttia

MyHeltti uudistaa jäsenen digitaalisen palvelukokemuksen, asioinnin Heltin kanssa ja oman terveyden johtamisen.

Heltin jäsenenä digitaaliset palvelusi siirtyvät MyHelttiin helmikuun lopussa. Heltti.me-viestikanava tulee korvautumaan MyHeltti-palvelulla 1.3. mennessä.

Heltin uudessa digipalvelussa MyHeltissa kaikki omaan terveyteen liittyvät asiat hoituvat yhdessä paikassa.

Mikä on MyHeltti?

Heltin uudessa digipalvelussa MyHeltissa kaikki omaan terveyteen liittyvät asiat hoituvat yhdessä paikassa. MyHeltissa voit viestiä omalle työterveystiimillesi mieltä askarruttavista kysymyksistä, pysähtyä aika ajoin oman hyvinvointisi ääreen ja asettaa omia tavoitteita oman hyvinvointisi edistämiseen. Tukea siihen saat Heltin työterveystiimiltä.

MyHeltin takana on Heltin oma teknologiatiimi vahvistettuna Fraktion asiantuntemuksella. Digipalvelu on kehitetty yhteistyössä niin jäsentemme kuin Heltin terveysammattilaisten tarpeita kuunnellen. MyHeltti kulkee kätevästi mukanasi taskussa tai läppärillä. Palvelu on yhteydessä Heltin potilastietojärjestelmään, mikä varmistaa, että tiedonkulku sinun ja Heltin terveystiimin välillä on mahdollisimman sujuvaa.

Mitkä hyvinvoinnin osa-alueet ovat sinulle juuri nyt merkityksellisiä ja millaisia tavoitteita haluat asettaa?

Miten saan MyHeltin käyttööni?

Saat sähköpostiisi MyHeltti-kirjautumislinkin helmikuun viimeisellä viikolla. Salasanan vaihtamisen ja rekisteröitymisen jälkeen Heltin entinen viestipalvelu Heltti.me ohjaa sinut suoraan MyHeltti-palveluun. Ei siis haittaa, vaikka uusi MyHeltin osoite ei heti muistuisi mieleen.

Millaisia palveluja MyHeltissä on luvassa?

Lisäämme toiminnallisuuksia kevään aikana askeleittain seuraavasti:

Maaliskuusta 2018 alkaen

  • Voit viestiä MyHeltissä oman työterveystiimisi kanssa. Palvelulupauksemme mukaisesti saat vastauksen viimeistään seuraavan arkipäivän aikana (Huom. reaaliaikainen chat toteutuu huhtikuusta alkaen.)
  • Pääset syöttämään terveyteesi liittyvät perustiedot. Tiedot tallentuvat omiin tietoihisi ja voit muuttaa niitä koska tahansa.
  • Kaikki terveyden ja sairauden hoitoon liittyvät dokumentit ja liitteet tallentuvat MyHelttiin ja ovat sieltä helposti haettavissa.
  • Pääset vastaamaan hyvinvointiasi koskeviin kysymyksiin ja kertomaan omalle työterveystiimillesi, mitkä hyvinvoinnin osa-alueet ovat sinulle juuri nyt merkityksellisiä, millaisia tavoitteita haluat asettaa ja millaisissa asioissa kaipaisit tukea hyvinvointiisi.

 

Huhtikuusta 2018 alkaen

  • Voit keskustella reaaliaikaisesti chatillä hoitoasi koskevissa asioissa Heltin päivystävän terveystiimin kanssa.

 

Toukokuusta 2018 alkaen

  • Voit itse tehdä ajanvarauksen sopivalle terveysammattilaiselle hoidon tarpeen arvioinnin jälkeen.

Mitä on suunnitteilla kevään jälkeen?

  • Kanta-integraatio, jonka valmistumisen aikataulu tarkentuu kevään aikana.
  • Dataintegraatio eri hyvinvointilaitteisiin, mikä mahdollistaa oman hyvinvointidatan tuomisen MyHelttiin.
  • Data-analytiikan tuomat toiminnallisuudet liittyen sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoidontarpeen arviointiin ja sairauksien hoitoon.

 

Jos sinulla herää mitä tahansa sinulla kysyttävää, voit olla suoraan yhteydessä Heltin palvelukehityksestä vastaavaan Tanja Lappiin tanja.lappi@heltti.fi (puh. 040 5217981) tai omaan työterveystiimiisi.

Kirjaudu MyHelttiin tästä.

Tanja Lappi

Tanja Lappi: Olen yksi Heltin perustajista ja toimin Heltissä hyvinvointipalveluiden eteenpäin viejänä. Sydämeni sykkii asiakasrajapinnassa käydyille keskusteluille, vanhojen totuttujen tapojen kyseenalaistamiselle ja uusien asioiden innovoinnille. Minuun saattaa ajoittain törmätä myös työterveyspsykologin roolissa koutsaamassa Heltin jäseniä. Olen intohimoinen nukkumisen ja liikunnan puolesta puhuja, ja vapaa-ajan inhohimoni kohdistuvat vaihdellen päiväuniin ja treenaamiseen.