Ajatustyö

Heltti | 18.3.2020

Etätyöt haltuun

Watch Helttiwebinar ”Take control over remote work” in English from here!

Nyt on hyvä aika tarkastella omia etätyökäytäntöjä ja opetella toimivat työskentelymenetelmät. Etätyön lisääntyessä itsensä johtamisen ja oman työn suunnittelun vaatimukset kasvavat, samalla kun ulkoapäin annetut rajat, tuki ja rakenteet saattavat vähentyä.

Etätyö tuo sekä hyviä jouston mahdollisuuksia että oman työn johtamiseen liittyviä haasteita. Etätyön hyviin puoliin lukeutuu lisääntynyt vapaus työpäivien sisältöön, työn tauottamiseen ja liikkumiseen liittyen. Monet saavat etänä enemmän aikaiseksi työpaikan häiriöiden vähentyessä. Ilman hyvää suunnittelua ja rakenteita liika vapaus voi kuitenkin kääntyä itseään vastaan. Tätä kuvaa hyvin sanonta “rajat ovat rakkautta”, eli onnistuneella etätyön ja vapaa-ajan rajaamisella suojelet omaa hyvinvointiasi ja yksityiselämääsi.

Example of the structure of a remote work days – in English

Heltin työterveyspsykologit Ilona Parviainen ja Mari Laari jakavat Helttiwebinaarissa vinkkejä aikaansaamista ja palautumista edistäviin työskentelymenetelmiin, etätyön rytmittämiseen, palautumisen tehostamiseen sekä keinoihin miten etänä ollaan sosiaalisia.

Heltti ratkaisee 75 % terveyteen liittyvistä kysymyksistä etäpalveluita hyödyntäen

Jotta voit katsoa videon, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing