Yrityskulttuuri

Heltti | 20.5.2013

Erik Bruun suunnittelee positiivisella asenteella

Heltti_KertomuksiaAjatust

Saamme kunnian aloittaa kirjoitussarjamme meille erittäin merkittävästä henkilöstä, jonka soisi olevan meidän kaikkien työtätekevien esikuva tai ainakin esimerkkinä hyvinvoivasta työntekijästä.

Erik Bruun on maamme tunnetuimpia graafikoita. 87-vuotiaana hän työskentelee edelleen aktiivisesti suunnitellen ja toteuttaen haastaviakin projekteja – siitä esimerkkinä Finnairin juhlavuoden juliste. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten jo 50-luvulla suunnitelluista Jaffa-tuotemerkin ulkomainosjulisteista. Myös monet luontojulisteet, kuten Saimaannorppa, ovat koristaneet monen suomalaisen kotia ja kesämökkiä.

Olemme henkilökohtaisesti saaneet tutustua Erikiin ja hänen työskentelyynsä, jonka hedelmän näette Heltti-logon muodossa. Erik on utelias, nauravainen ja positiivisesti asioihin suhtautuva persoonallisuus. Hän on huolehtinut ikänsä sekä henkisestä että fyysisestä työkyvystään hyvän ruoan, luonnon ja positiivisen elämänasenteen avulla. Uskomme, että positiivisuuden voima on se lääke jolla Erik jaksaa edelleen innostua uusista projekteista. Toisikohan positiivisuus ja sen merkityksellisyys uuden suunnan työuran pidentämiskeskusteluihin? Itse uskomme siihen vahvasti.

Ottakaamme Erik esimerkiksemme ja tehkäämme omasta työelämästämme piirun verran parempi – positiivisella asenteella!