Lehdistötiedotteet

Heltti | 2.6.2014

Ensimmäiset kymmenen on kasassa – ja muutama ylikin

Heltti on saanut työterveyden markkinoilla positiivista pöhinää aikaiseksi. Alan toimijoiden piirissä puhutaan Heltin mallista ja kauhistellaan, miten Heltti uskaltaa antaa asiakkailleen kiinteän hinnan lupauksen. Samalla myös mietitään kuumeisesti, pitääkö itsekin muuttaa jotakin omassa liiketoiminnassa. Yllätykseksemme olemme myös kuulleet, että alan ammattilaiset haluaisivat itselleen Heltin mallilla toimivan työterveyden. Tällä tavoin siis toimii aito disruptio!
Ilman edelläkävijäasiakkaitamme emme olisi tässä. Olemme äärimmäisen ylpeitä ja kiitollisia teille Nervogrid, Diagonal, Megazone, Talentgate, Great Place To Work, Emine, Nordic Healthcare Group, GTie, Tikapuu, Uplause, Heebo, Become, Sumoing…. Yhteistyössä teidän kanssanne pääsemme vaikuttamaan suomalaisten ajatyöläisten hyvinvointiin ja kehittämään toimialaa fiksumpaan suuntaan.
Teillä on mahtava etukeno mitä tulee välittämiseen oman porukan hyvinvoinnista, työnantajamielikuvan rakentamiseen ja tuottavuuden parantamiseen.
Me olemme teistä aidosti ylpeitä ja kiitollisia jokaisesta päivästä, jolloin voimme auttaa jäseniämme terveyden ja hyvinvoinnin asioissa.
Suurella sydämellä kohti kesää ja lomakautta!
Helttiäiset