Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 13.9.2016

ENERGIA-AAMU Ke 5.10.2016 klo 8-9.45 Helttilä Terveyspuisto (Orton) Tenholantie 10, E-ovi

selka%cc%88-energia

Hyvinvoiva selkä

Energia-aamujen sarja jatkuu lokakuussa Heltin uuden ystävän, Ortonin, kokeneiden fysioterapeuttien johdolla. Tule kuulemaan, mistä selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointi koostuu ja mitkä ovat yleisimmät syyt ajatustyöläisen kehoa jumittaviin oireisiin.

Energia-aamu starttaa Ortonin ja Heltin toimitusjohtajien tervehdyksellä uuden kumppanuuden ilosanomaa jakaen. Aamukahvin ja -smoothien nautiskelun yhteydessä on myös mahdollisuus tutustua Heltin uuteen toimipisteeseen, Helttilä Terveyspuistoon.

Energia-aamun varsinainen osuus toteutetaan Ortonin liikuntasalissa, jossa syvennytään toiminnallisin esimerkein selän hyvinvoinnista huolehtimiseen. Varustaudu siis joustavin sisäliikuntavaattein, sillä luvassa on mm. kehon asennon hallinnan harjoittelua arjen toimintoihin peilaten sekä ohjausta selän ja niska-hartiseudun omatoimiseen huoltoon.

Tilaisuus on veloitukseton Heltin jäsenille. Paikkoja on 30 nopeimmalle. Heltti tarjoaa aamukahvit ja -smoothiet. Tiloissa on vaatteiden vaihto- ja peseytymismahdollisuus.

Avaa Energia-aamun kutsu täältä ja ilmoittaudu:

http://eepurl.com/caOmEz