Mielen hyvinvointi

Heltti | 5.10.2016

Energia-aamu 27.10.2016: Hyvinvoiva mieli jaksaa työssä

To 27.10.2016 klo 8.30-10.00
Kontoret Kampin tiloissa, Kampinkuja 2 (Sähkötalo), 00100 Helsinki

Syksyn toisessa Energia-aamussamme syvennymme siihen, millaisia keinoja on olemassa työhyvinvoinnin tukemiseen sekä uupumuksen ehkäisyyn, ja miten voimme tuottaa iloa ja jaksamista työhön. Pohdimme myös miten nykyajan elämänrytmi ja jatkuva virtuaalinen läsnäolo vaikuttaa hyvinvointiimme ja työtehoon.

Mikä auttaa sinua jaksamaan työssäsi? Mikä tuo sinulle työniloa? Miten tunnistat työuupumuksen oireet? Mitä tehdä, jos stressi ja uupumus iskevät?

marke

Näihin kysymyksiin vastaamisessa meitä fasilitoi Marke Koskelin, työterveyspsykologi, työnohjaaja ja yrittäjä, joka työskentelee työterveyden ja työhyvinvoinnin parissa. Psykologityönsä lisäksi Marke toimii Psykologipalvelu Poijun palvelujohtajana. Marke käyttää työssään paljon myös toiminnallisia menetelmiä sekä hengitys- ja rentoutusharjoituksia, joita myös me pääsemme Energia-aamussa kokeilemaan.

Tule yhdessä pohtimaan keinoja lisätä työssä jaksamista ja selättää stressi sekä uupumus!

Tilaisuus on veloitukseton Heltin jäsenille. Paikkoja on 30 nopeimmalle. Heltti tarjoaa aamukahvit ja tuorepuurot.

ILMOTTAUDU ENERGIA-AAMUUN TÄSTÄ

Heltti’s Energy-morning is a morning event for Heltti members. The next Energy-morning will be held on Thursday 27th of October, 2016 at Kontoret Kamppi (Kampinkuja 2) with a theme: Wellbeing mind brings energy for work. Welcome to join if you can Finnish a bit!