Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 15.2.2016

HR-aamu: Parempi varhain kuin myöhässä 16.2 klo 8-9.30

HR-AAMU: PAREMPI VARHAIN KUIN MYÖHÄSSÄ

  • Varhaisen tuen mallin hyödyntäminen työyhteisössä
  • Ti 16.2. klo 8-9.30 Helttilä Ruoholahti, Salmisaaren liikuntakeskus (Energiakatu 3, 00180 Helsinki)
  • HR-aamu on suunnattu Heltin asiakasyrityksille, mutta sitä voi seurata myös Periscopen kautta

Heltti järjestää jäsenilleen ti 16.2. HR-aamun, jossa aiheena on varhaisen tuen malli. Varhain on tilaisuuskin eli klo 8-9.30, mutta tällä kertaa sitä pääsee seuraamaan livenä Periscopen kautta https://periscope.tv/helttihealthy. Ilman Periscope-sovellusta lähetystä voi seurata Twitterin kautta. Eli seuraa meitä ja kuule lisää siitä, kuinka tunnistaa työkyvyn heikkeneminen ja tarttua siihen tehokkaasti.

HR-aamujen sarjan aloittaa joka esimiehen ja henkilöstöihmisen keskeisin työkyvyn johtamisen aihe: Kuinka tunnistaa työkyvyn alentumisen merkit ajoissa ja tarttua näihin tehokkaasti. Yksi sairauspoissaolopäivä maksaa työnantajalle keskimäärin 350 euroa ja työkyvyttömyyseläkkeen hinta työnantajalle voi olla satoja tuhansia euroja, käytännön järjestelyjen vaikeudesta ja inhimillisestä kärsimyksestä puhumattakaan. Ihmisen pitäminen työssä ja työkykyisenä on siis kaikkien etu!

Toimivassa työyhteisössä jokainen kantaa vastuun sekä omasta työkunnostaan että välittää myös muista. Vaikeatkin työssä suoriutumista hankaloittavat tekijät otetaan puheeksi suoraan ja rakentavasti. Asioihin etsitään ja löydetään yhdessä ratkaisuja. Tule kuulemaan, mitä ”vartu” tarkoittaa käytännössä ja pohtimaan, miten oppeja voisi soveltaa juuri sinun työpaikallasi.

Tilaisuus on veloitukseton Heltin jäsenille ja se vaatii ilmoittautumisen. Tilaisuus on täynnä, mutta voit seurata tilaisuutta Periscopen kautta: https://periscope.tv/helttihealthy

Heltti’s HR-morning is a morning event for Heltti members. The next HR-morning will be held on Thuesday 16th February, 2016 at Helttilä with theme: Early warning signs of occupational health problems and ways to tackle them. Welcome to join if you can Finnish a bit!