Balanssiryhmä

extraimage

Miksi?

Et ole yksin

Usein ajattelemme olevamme yksin jaksamishaasteidemme kanssa. “Kenelläkään muulla ei voi olla näin rankkaa”. “Olen totaalisen yksin näiden ajatusteni kanssa”. Onneksi harvoin olet yksin. Kun jaksamisen asioista jutellaan turvallisessa ympäristössä ammattilaisen fasilitoimana, huomataan miten paljon yhteistä meillä on muiden kanssa.

Mitä?

Itsereflektiota yhdessä

Organisaation ja yksilöiden tarpeisiin räätälöity hyvinvointiryhmä, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden itsereflektioon ja vahvistaa aktiivista toimijuutta työ- ja yksityiselämän tasapainoon liittyvissä asioissa. Balanssiryhmä tarjoaa välineitä ajattelu- ja toimintamallien kestävään uudistamiseen.

extraimage
extraimage

Miten?

Voimavaralähtöistä ryhmämuotoista työskentelyä

Balanssiryhmät on ryhmämuotoinen ennaltaehkäisevä palvelu yksilöille, jotka ovat havainneet jaksamisen haasteita. Ryhmä voi koostua organisaation eri puolilta tulevista työntekijöistä tai olemassa olevasta tiimistä, ja yksittäisen ryhmän maksimi osallistujamäärä on 6 henkilöä. Ryhmässä työskennellään voimavaralähtöisesti ja hyödynnetään lyhytterapeuttisen työotteen menetelmiä, jotka mahdollistavat syvällisen ymmärryksen omasta painekäyttäytymisestä.  Balanssiryhmän tapaamiset ovat 2 tunnin mittaisia, ja palvelun kesto on 4 + 1 tapaamista.

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo yli 1000 yritystä valtakunnallisesti

 

“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Yhdessä saimme rakennettua luottamuksen ilmapiirin, avoimuuden, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla. Kehitysprosessin hyötyjä meille oli mm. seuraavat: työskentelymme systemaattisuus ja fokus on vahvistunut, uudistamisen kautta saimme lisäksi erilaisuutemme paremmin hyötykäyttöön koko organisaatiota ajatellen. Ymmärrämme ja tunnemme johtoryhmänä toisiamme nyt paremmin ja olemme ns. samalla sivulla.”

– PETRI GRANDELL, CEO, OY BRYNOLF GRÖNMARK AB

     
    
         

Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä suoraan Siniin tai laita viestiä lomakkeella