Asiakastarina

Kasvavan yrityksen ensimmäinen työterveys

Case Valote

extraimage

Kun yritys on palkkaamassa ensimmäistä työntekijäänsä, niin silloin myös lakisääteisen työterveyden hankkiminen tulee ajankohtaiseksi. Homma kannattaakin laittaa kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Työterveysasiat tulivat ajankohtaiseksi myös Heltin asiakkaalle Valote Oy:lle muutama vuosi sitten, kun yritykseen palkattiin ensimmäinen työntekijä yrittäjien (Vili Santala ja Jesse Hongisto) rinnalle.

Valote on turkulainen video- ja valokuvaustuotantoon erikoistunut sisältötoimisto, jonka menestystä ja kasvua on kiihdyttänyt yrityksen asiakaslähtöinen toimintatapa ja ymmärrys alan muuttuvuutta kohtaan. Kohta kuusi henkeä työllistävän yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa näkyvät myös yrityksen arvot: hyvinvointi, avoimuus ja vaivattomuus.

Samankaltaisia arvoja haettiin luonnollisesti myös tulevalta työterveyspalveluja tarjoavalta kumppanilta.

Tutustu Valoten kokemuksiin Heltin työterveydestä

Valoten näkemys

Miksi Heltti valikoitui kumppaniksi?

”Halusimme, että työterveyden palveluja olisi mahdollisimman helppo ja kevyt käyttää. Heltin chattiin onkin saanut  ketterästi yhteyden mobiilissa, jossa hoitajan kanssa keskustelun jälkeen homma on nopeasti ratkennut.”

Heltti x Valote

Ketterää yhteistyötä diginä ja livenä

Yhteistyössämme Heltin kanssa kaikki nivoutuu vaivattomuuden ympärille.

Ei tarvitse lähteä odotusauloihin jonottelemaan, kun kädet on jo valmiiksi täynnä.”

Palvelupaketti

Tutustu Heltin Huolehtija -pakettiin

Valotella on käytössään Heltin Huolehtija -pakettia vastaava työterveys, johon kuuluu sekä työterveyden, että sairaanhoidon palvelut. Lue paketista lisää ja tilaa se verkkokaupastamme!

Tilaa tästä!

Valote x Heltti – Yhteistyön aloitus

Työterveyspalvelut käyttöön kivuttomasti ja nopeasti

Valoten toimitusjohtaja Vili Santala kertoo tutustuneensa Helttiin mielenkiinnon vuoksi yritysmielessä jo ennen kuin työterveyspalvelujen hankkiminen tuli Valotessa ajankohtaiseksi.  ”Myös Lapin Timon juttuja oli tullut vastaan eri medioita pitkin, joten Heltti oli jotenkuten tuttu”.

Myös osa Heltin myynnin ihmisistä oli Santalalle tuttuja jo entuudestaan, joten keskustelu yhteistyön mahdollisesta aloittamisesta ja Heltin työterveyspalvelujen toimintamallista oli helppo aloittaa. ”Saimme kuulla kaiken tarpeellisen Heltistä, jonka jälkeen vertailimme Jessen (toinen Valoten perustajista) kanssa Heltin mallia muihin palveluntarjoajiin”.

Heltti veti vertailuissa lopulta pisimmän korren, erottautuen edukseen mm. palvelumallin vaivattomuudella ja hinnoittelun läpinäkyvyydellä. ”Meille oli tärkeää tietää, mistä maksamme ja mitä sillä summalla saamme. Heltissä nämä eriteltiin meille selkeästi. Palvelun hinnoittelu oli läpinäkyvää ja kulut helposti ennakoitavissa”.

Päätös tulevasta työterveyspalvelujen tarjoajasta oli tehty.

 

”Juteltuamme Heltin myyjien kanssa saimme sopparit heti sähköpostiin. Käytiin sopparit porukalla läpi vielä videon välityksellä, jolloin saimme kätevästi vastaukset askarruttaneisiin asioihin. Sen jälkeen sopimukset allekirjoitettiin näppärästi sähköisesti. Kivutonta ja nopeaa.”

– Vili Santala / CEO, Valote Oy

extraimage

Nopeaa hoitoa ketterästi ja ystävällisesti – ilman turhaa jonottelua

Valote kasvaa yrityksenä nopeasti ja videotuotannon projekteja tehdään ympäri Suomen. Joskus produktiot vievät Valoten porukkaa myös rajojen ulkopuolelle muihin Euroopan maihin saakka. Menestystä mahdollistaa asiantuntijuuden lisäksi Valoten tavoite pitää työntekijät terveenä: iltaisin ja viikonloppuisin ei tehdä töitä ja työntekijät saavat firman kautta myös kuntosalijäsenyyden.

Kun työntekijöiden kädet ovat täynnä ja mielenkiintoisia projekteja on lähes jonoksi asti – ei työterveyteen tee mieli enää jonotella. Mahdollisuus saada työterveyteen liittyviin asioihin jeesiä digitaalisesti on ollut Valotessa tärkeää.

”Halusimme, että työterveyden palveluja olisi mahdollisimman helppo ja kevyt käyttää. Heltin chattiin onkin saanut  ketterästi yhteyden mobiilissa, jossa hoitajan kanssa keskustelun jälkeen homma on nopeasti ratkennut.”

Tottakai on tilanteita, kun pelkkä etävastaanotto ei riitä ja paikalle Helttilään on tultava. Silloinkin palvelu on pelannut, eikä Heltin toimipisteelläkään ole tarvinnut jonotella esimerkiksi punkkirokotuksia haettaessa. Valoten työntekijöiden mukaan Heltissä on ”tutunomainen, ei liian lääkärimäinen tunnelma”.

Mitä Heltistä sanotaan?

Valoten työntekijöiden suusta:

”Palvelu on aina asiakaslähtöistä ja ystävällistä”
”Heltti tuntuu tutulta, eikä liian lääkärimäiseltä”

Vinkkejä työterveyspalveluja etsivälle pienyritykselle

Nappaa tästä Valoten tärpit työterveyskumppanin etsintään

  • Etsi työterveyspalvelujen tuottajaksi kumppani, johon voit luottaa. Kun tiedät mistä maksat ja mitä saat, ei ylimääräiseen selvittelyyn mene aikaa ja voit keskittyä työhönkin paremmin.
  • Ennakointi. Kun tiedät kulut etukäteen, sinun ei tarvitse erikseen joka kuukausi olla miettimässä, että millainen lasku sieltä tällä kertaa tulee.
  • Työterveysasioihin saisi varmasti aikaa kulumaan – se ei pidemmän päälle ole hyvä asia, sillä pienenä kasvua hakevana yrityksenä teillä on varmasti kädet täynnä hommaa jo muutenkin. Etsi siis kumppani, jonka kanssa toimiminen on selkeää ja vaivatonta.
  • Lopulta kaikki nivoutuu sen ympärille, miten helppoa palvelun käyttäminen ja avun saaminen on. Kun kiirettä piisaa, olisi turhauttavaa joutua siinä vielä odottelemaan auloissa tai puhelimessa, että saa hoitajan kiinni.

 

extraimage

extraimage

Rakennetaan yhdessä työpaikkoja, joissa ihmisiä ei polteta loppuun!

Tilaa yrityksellesi työterveyspalvelut nyt kätevästi verkkokaupasta

Kun tilaat työterveyden nyt, saat kaupan päälle työkykyjohtamisen videovalmennuksen ja käsikirjan!

Olemme luoneet kolme erilaista työterveyden palvelupakettia pienyritysten tarpeet ja toiveet huomioiden. Tutustu paketteihin ja niihin sisältöihin ja valitse juuri teille sopiva työterveyden kokonaisuus.

  • Nopea hoitoon pääsy ja Suomen laajin hoitoverkosto – laajat palvelut ja +90 toimipistettä käytössänne
  • Kiinteä kuukausihinta – ennustettava ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei yllätyskuluja
  • Vastaanotot ja tutkimukset sisältyvät Huolehtija- ja Edelläkävijä-pakettien kuukausihintaan
  • Kaikki Heltin työterveyden palvelupaketit ovat yhdistettävissä mihin tahansa sairauskuluvakuutukseen
  • 100 % suomalainen ja Suomen ainoa ajatus- ja tietotyöhön erikoistunut työterveys

Osta työterveys tästä!


Voisimmeko auttaa sinunkin työpaikkaasi voimaan paremmin?

Laita meille viestiä tai ole suoraan yhteydessä Ainoon!

”Intohimoni on istuttaa hyvinvoinnin taimia työkulttuuriin ja auttaa kyseenalaistamaan perinteisiä työterveysmalleja. Ota yhteyttä!”

Aino Ahola | LinkedIn
aino.ahola@heltti.fi
040 823 5393

Varaa aika

Voit ostaa pienyrityksen työterveyspalvelut kätevästi suoraan verkkokaupasta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.