ICF-sertifioitu business coach, Brain-based Coaching

Antti-Juhani Wihuri

Tilaa mindfulnessin asiantuntija Antti-Juhani Wihuri luennoimaan!

A-J on innostava ja monipuolinen johdon ja työyhteisöjen kehittäjä sekä coach, jonka intohimona on luoda hyvää työelämää yksi oivallus kerrallaan. Johtamisen ja johtoryhmien kehittämisen ohella A-J on myös taitava itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin valmentaja sekä mindfulnessin työelämässä soveltamisen pioneeri.

Lähes 20 vuoden kehittämiskokemukseen yhdistyy vahva taito rakentaa luottamusta ja luoda läsnäoleva, oppimista ja oivalluksia tukeva ilmapiiri. A-J:lla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja hän on täydentänyt juristin koulutustaan psykologian opinnoilla sekä konsultoinnin, coachingin ja lyhytterapian koulutuksilla.

 

Tilaa A-J luennoimaan!

Kuka A-J on?

Antti-Juhani on innostava puhuja, joka inspiroi kuulijoita katsomaan asioita uusista näkökulmista ja kehittämään omaa työtään. Hän on kokenut työyhteisöjen kehittäjä, coach ja mindfulnessohjaaja, joka on toiminut edelläkävijänä sekä mindfulnessin työhön soveltamisessa että oman mielen johtamisen taitojen kehittämisessä.

Antti-Juhanin erityisalaa ovat ajankohtaiset ratkaisut ajatustyöläisen tämän hetken haasteisiin. Puhujana hän tuo rohkeasti esiin uusi tapoja johtaa itseään ja omaa mieltään kohti hyvinvointia ja rentoja onnistumisia.

A-J:n koulutuksista lähdetään mukanaan sekä oivalluksia että heti käytäntöön vietävissä olevia taitoja ja työkaluja. Yli 30 meditaatiovuoden jälkeen A-J ei ota itseään turhan vakavasti ja kuulijakin saattaa poimia elämänmyönteisen pilkeen silmäkulmaansa.

Referenssejä:

 • Tietokirja: Mindfulness työssä – tietoinen läsnäolo vapauttaa onnistumaan
 • Johtoryhmien kehittämisen prosesseja, erityisesti tiimin yhteistyön syventämisen kärjellä 
 • Lukuisia johdon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden coaching- ja ryhmäcoachingprosesseja 
 • Asiakkuuksia monipuolisesti eri toimialoilta, mm. media, pankit ja rahoitus, IT ja lääketeollisuus

Erikoistumisalueet ja suosituimmat puheenvuorot:

 • Miten johdan omaa mieltäni työssä?
 • Aivomyötäistä työtä ja rentoja onnistumisia
 • Yhdessä onnistumisen taito
 • Näin lisään flow’ta työhöni

 

OSTA VERKKOKAUPASTA:

Oman mielen johtaminen
-valmennus

Hinta: 9 800 € + alv. 24% / ryhmä

Mitä: Työikäisten ja erityisesti ajatustyöntekijöiden keskittymiskyky, laadukkaan ajattelutyön edellytykset ja aivojen hyvinvointi ovat usein arjessa uhattuna. Nämä haasteet lisäävät myös riskiä työkyvyn heikkenemiseen, unettomuuteen ja sairauslomiin. Oman mielen johtamisen valmennus on suunniteltu torppaamaan erityisesti edellä mainuttuja uhkia.

Hyödyt: Lisää työntekijöiden oman mielen johtamisen taitoja kuten keskittymiskykyä, tunnesäätelyä, luovaa ongelmanratkaisua ja päätöksenteon kirkkautta. Näiden taitojen kehittäminen hyödyttää organisaatiota monin tavoin ja näkyy työntekijöiden tehokkuuden ja tuottavuuden parantumisena. 

Mitä palvelu sisältää:

 • Oman mielen johtaminen -johdantowebinaari (1,5 tuntia), joka voidaan toteuttaa avoimena koko henkilöstölle
 • 4 x 2 tunnin etävalmennus sisältäen mm. välitehtävät sekä laadukkaat äänitteet osallistujien omaan mindfulness-harjoitteluun, ryhmäkoko max 20 henkilöä
 • Ohjelman toteuttaa Antti-Juhani Wihuri, joka on oman mielen johtamisen ja mindfulnessin työhön soveltamisen tärkeimpiä edelläkävijöitä ja kehittäjiä Suomessa

Tilaa verkkokaupasta  Lue lisää

extraimage
extraimage

Tilaa A-J:n luento!

Mikäli olet kiinnostunut Antti-Juhanin yhdestä tai useamman luennon sarjasta, tai sinulle heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä suoraan Antti-Juhaniin. A-J on sinuun yhteydessä ja voitte yhdessä sopia käytännön järjestelyistä.

 

antti-juhani.wihuri@heltti.fi

 

KAIKKI A-J:N LUENTOKOKONAISUUDET PIAN SAATAVILLA VERKKOKAUPASTA